Çanakkale Bölge

ÇTSO, Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Biga Programına Katıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, 18. Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarına katılım için gelen Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Çanakkale Havalimanında karşıladı.

Çanakkale Havalimanında gerçekleşen karşılama heyetinde; Çanakkale İli Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Çanakkale Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, Oda ve Borsa Genel Sekreterleri   hazır bulundu.

Heyet ile birlikte ilk olarak Biga Ticaret Borsası ziyaret edilerek bu ay hizmete alınacak olan 20 ton kapasiteli tahıl kurutma tesisi incelendi.

Ardından Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na geçilerek Biga TOBB Uyum Arabuluculuk Merkezi açılışı yapıldı, üyelerle toplantı gerçekleştirildi.

Programa Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yılmaz, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Genel Sekreter Sema Sandal ile birlikte katılım sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; Biga ilçesinin ekonomik potansiyelini değerlendirmede  çok başarılı olduğunu belirterek; “ Biga Fuarı açılışı için İlimize gelen  Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu beş oda borsa olarak birlik beraberlik içinde hep birlikte karşıladık. Karşılama öncesinde Odamızda toplanarak istişarede bulunduk. Biga Ticaret Borsası tahıl kurutma tesisinin, Biga TOBB Uyum Arabuluculuk  Merkezi’nin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: ÇTSO