Çanakkale Bölge

Çanakkale'de 10 yeni polis aracı hizmete başladı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen 10 yeni polis aracıyla güçlendirildi.

Araçların hizmete alınması dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt katıldı.

Araçların hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen törende, Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt açıklamalarda bulundu. Vali Toraman, yaptığı konuşmada yeni araçların Çanakkale Emniyet Teşkilatı'nın sahadaki operasyonel gücünü artıracağını vurguladı. Toraman, " Bir taraftan trafik hizmetlerinde, bir taraftan alışveriş hizmetlerinde, bir taraftan uyuşturucuyla mücadele vesaire sorumluluk haline giren bütün alanlarda daha etkili bir hizmet sunmak için elimizi güçlendirmiş oldu" dedi.

Vali ayrıca, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un göreve başlamasından bu yana devriye ekiplerindeki personel sayısının artırıldığına dikkat çekerek, " Polisimizin görünür olması için hızlı müdahale etmesi için bu teslim aldığımız araçlarla imkanlarımız daha da genişlemiş olacak" diye ekledi.

 

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, yeni araçların Çanakkale’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli bir rol oynayacağını belirtti. Kurt, " Bu araçlarla ilgili tabii hem toplumun huzuru, güvenliğin sağlanması noktasında daha aktif, daha proaktif polislik anlayışıyla daha hızlı ve teknolojik imkanları kabiliyetli araçlarımızı Çanakkale'mizin huzur için 24 saat görev yapan personelimizle daha etkin ve verimli görev yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni araçlar ilgili şubelere teslim edildi ve sahada göreve başladı. 

Tuba Demirtaş

Foto: BHA