Çanakkale Bölge

CHP Çanakkale Gençlik Kolları başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Gençlik Kolları'nda görev değişimi gerçekleşti. Genel kurulun ardından seçilen yeni Gençlik Kolları Başkanı Arda Cankurtaran, düzenlenen törenle görevini devraldı.

Görev süresi tamamlanan eski başkan Eren Saraç, hafta sonu yapılan genel kurulda yerini yeni başkan Arda Cankurtaran’a bıraktı. CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen törene, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, eski başkan Eren Saraç, yeni başkan Arda Cankurtaran, yönetim kurulu üyeleri ve partili gençler katıldı.

Törende konuşan Eren Saraç, CHP'nin ülkeye umut olduğunu belirterek, “Son dönemlerde çok zorlu süreçler yaşadık ve görüyoruz ki ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı var. Bayrağı devralan arkadaşlarımız da bu doğrultuda sonuna kadar çalışacak. Kongremiz, ülkenin yaşadığı sorunlar içinde umut veren bir süreç oldu. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Yeni başkan Arda Cankurtaran da devir teslim sırasında yaptığı konuşmada, kongrede kazananın CHP olduğunu vurguladı. “Ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Biz gençler olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye kararlıyız” diye ekledi.

Konuşmaların ardından eski ve yeni başkan birbirlerine başarılar dileyerek devir teslim törenini tamamladı.

Tuğba Demirtaş