Çanakkale Bölge

K154 Afette İletişim Lideri Ol, Afeti Yönet Proje Açılış Töreni Gerçekleştirildi

2023-2-TR01-KA154-YOU-000168549 numaralı, “İletişim Lideri Ol! Afeti Yönet!” isimli projenin açılışı Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyza Dalaylı’nın proje koordinatörlüğünü yaptığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ortak olduğu Erasmus+ kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023-2-TR01-KA154-YOU-000168549 numaralı, “İletişim Lideri Ol! Afeti Yönet!” isimli projenin açılışı Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti.

 

Programa; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, proje ekibinden Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı, iletişim fakültesi öğretim üyeleri,  personel ve öğrenciler katıldı. 

 

Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı, afet bölgelerindeki iletişim koordinasyon problemleri hakkında, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Feyza Dalaylı;  projenin amaçları, hedefleri, proje kapsamında yapılacak faaliyetler, proje sonrasındaki yaygınlaştırma faaliyetleri konular hakkında bilgiler verdiler.

 

ÇOMÜ rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ise tüm proje ekibine teşekkür ederek, afetlerde iletişimin, bu ve bunun gibi projelerin önemine değinerek “Bir deprem ülkesi olarak, bu proje yalnızca üniversitemiz için değil ülkemiz ve geleceğimiz için de oldukça önemli. Bu ve benzeri projeler enerjimizi, sinerjimizi, ivmemizi yükseltmemize ve depreme bilinçli bireyler yetiştirmemize yardımcı olacaktır.”

 

Kaynak: ÇOMÜ