Gündem

Özgür Özel bugün Çanakkale’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün bir dizi temas ve etkinlik için Çanakkale'ye geliyor.

10-12 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’de bulunacak olan Özel, hem şehitlik ziyaretleri gerçekleştirecek hem de vatandaşlarla buluşarak güncel siyasi konulara değinecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Çanakkale programı, bugün (10 Ekim Perşembe) günü Şehitler Abidesi'ne çelenk bırakma töreniyle başlayacak. Şehitlikleri ziyaret ettikten sonra Özel saat 18:00’da Çanakkale Belediyesi önündeki 100. Yıl Meydanı’nda halka hitap edecek. Çanakkale Belediyesi önündeki mitingde güncel siyasi meselelerin ele alınması bekleniyor. Program, CHP’nin il ve ilçe teşkilatları ile yapılacak görüşmelerin ardından sona erecek.

Programın ikinci günü olan 11 Ekim’de Özgür Özel, saat 09:00’da Hilton Otel’de il belediye başkanlarıyla bir toplantı düzenleyecek. Çanakkale’de ilk kez düzenlenecek olan Roman Çalıştayı da burada gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özel saat 14:30’da Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni ziyaret edecek. Saat 16:00’da ise Entegre Katı Atık Tesisi’nde ve saat 18:00’da Güzelyalı Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunacak.

 

Programın son günü olan 12 Ekim Cumartesi gününde saat 09:00’da Troya Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirecek olan Özel, Halk Bahçesi’nde düzenlenecek olan Üniversite Kent Gençlik Etkinlikleri ile Çanakkale programını sonlandıracak.

 

Atakan Alkış