Çanakkale Bölge

Oryantiring Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Oryantasyon programı kapsamında üniversitemizin spor dostu kampüsünü tanıtmak ve öğrencileri spor yapmaya özendirmek için düzenlenen Oryantiring buluşması, Adnan Menderes Parkında gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Oya Erenoğlu, Doç. Dr. Şengül Üzen Cura ve Öğr. Gör. Nureddin Cura’nın destekleriyle Spor Birliği Koordinatörlüğü’nün düzenlediği etkinliğe, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu katılarak öğrencilerle bir araya geldi. 

 

 “Oryantasyon haftası dolaysıyla hafta boyunca birçok etkinliğimiz oldu. Bugün de öğrencilerimiz hem merkez kampüsümüzü hem diğer kampüslerimizi daha iyi tanısın diye oryantiring etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliği artık geleneksel bir hale getirmiş durumdayız. Bu etkinlikle öğrencilerimiz hem spor yapıyor hem de kampüsümüzü tanıyarak aidiyet duygularının gelişmeleri için önemli bir adım oluyor”  diyen Rektör Erenoğlu,  Çanakkale Belediyesi, Valiliği ve Üniversitemiz iş birliğinde 12-13 Ekim tarihleri arasında Halk Bahçesinde gerçekleşecek olan ÇOMÜ Kent Fast etkinliğine herkesi davet etti.

 

Kaynak: ÇOMÜ