Çanakkale Bölge

Ayhan Gider'den AK Parti Merkez ilçe başkanına ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, geçtiğimiz hafta atanan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış’ı ziyaret etti. Gider, Barış ve ekibine başarılar diledi, gelecekte partinin daha da güçlü bir şekilde yol alacağına inandığını belirtti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, geçtiğimiz hafta AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Recep Ragıp Barış’a parti binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Recep Ragıp Barış ve partililer tarafından il başkanlığında karşılanan Gider, toplantı odasında partililerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından basına kısa bir açıklama yapan Ayhan Gider, Recep Ragıp Barış ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. Gider, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Recep Başkan ve ekibine şimdiden başarılar diliyor ve inanıyorum ki, bu güne kadar partinin her kademesinde görev yapmış, her aşamada var olmuş biri olarak ekibiyle birlikte  çok güzel işler yapacak. Biz geçtiğimiz dönemde Aynur başkanın çok güzel işler yaptığına ekibiyle birlikte şahitlik ederiz ve inanıyoruz ki bu dönmede Recep Başkan da aldığı bayrağı çok daha iyi yerlere çok daha ileriye götürecek. Ben Recep başkanın il başkan yardımcılığından sonra  mahalle başkanlığını da yaptığına şahidim yani her hangi bir görev ayırmaksızın  partisi ve memleketi için elinden ne geliyor ise yapan bir arkadaşımız" dedi.

Recep Ragıp Barış’ın geçmişte il başkan yardımcılığı ve mahalle başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Gider, " Oluşturduğu ekibi de gördüm onlarda beni mutlu etti. Bizim hizmet etmek için kişilerle uğraşma kişilerle var olama lüksümüz yok. Siyaset genişleyerek yapılmak zorundadır, siyaset sokaklarda insanlarla yapılmaktadır ve inanıyorum ki bu ekip sokakla birlikte siyaset yapıp siyaset bayrağını en yukarılara taşıyacaktır ben kendilerine şimdiden başarılar diliyorum ve inanıyorum ki il başkanımız Ömer Faruk beyin başkanlığında önümüzdeki dönem çok daha güzel işlere imza atacalar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sedat Uz

Foto: AK Parti