Türk Telekom’un müşterilerinin hayatına değer katan markası Türk Telekom Prime, her yıl Türkiye’nin en sevilen yazlık tatil beldelerinde gerçekleştirdiği açık hava sineması gösterimlerine bu yıl da devam ediyor. Çanakkale’nin sevilen tatil beldelerinden Ayvacık ve Bozcaada’da açık hava sineması keyfi sunan Türk Telekom Prime ile moderatör eşliğinde düzenlenecek çeşitli oyunlar ve yarışmalarla da film gösterimleri öncesinde keyifli anlar yaşanacak.

 

Türk Telekom’un müşterilerinin hayatına değer katan, bol GB’lı mobil tarifeler ve yüksek hızlı ev internetinin yanı sıra kahveden seyahate, eğlenceden market ve eticaret alışverişine kadar birçok alanda müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ayrıcalıklar sunan markası Türk Telekom Prime’ın bir yaz klasiği haline gelen açık hava sineması etkinlikleri başlıyor. Türk Telekom Prime, Çanakkale’nin en sevilen tatil beldelerinden Ayvacık’ın Atatürk Parkı’nda, Bozcaada’nın ise Cumhuriyet Meydanı’nda eşsiz yaz atmosferini Bursa Bülbülü ile yaşatıyor.

 

Yaz akşamlarının keyfi Türk Telekom Prime ile yaşanıyor

Türk Telekom Prime ile moderatör eşliğinde düzenlenecek çeşitli oyunlar ve yarışmalarla keyifli anlar yaşanacak, etkinlik esnasında çeşitli sürprizler de katılımcıları bekliyor olacak. Ayrıca çocukların da aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Türk Telekom Prime, çocukları çeşitli oyunlar ve aktivitelerin yer aldığı “Türk Telekom Çocuk Oyun Alanı”nda ağırlayacak. Film gösterimleri beldelerde saat 21.00’de başlayacak.

 

Çanakkale özelinde etkinlik takvimi ve filmler şöyle;

9 Ağustos: Ayvacık (Atatürk Parkı) – Bursa Bülbülü

10 Ağustos: Bozcaada (Cumhuriyet Meydanı) – Bursa Bülbülü

 

Haber merkezi